Comunitatea BeaM Romania !
Mai 18, 2012, 02:13:44 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - A fost instalat!

Pagina principală   Ajutor Caută Membri Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Cum iti faci un cont de PayPal ?  (Citit de 4685 ori)
admin
Actioneaza !
Administrator
Junior

Popularitate: +0/-0

Vezi Profilul WWW Adresa de email
« : Iulie 26, 2010, 12:42:40 »

Sunt de parcurs doar cativa pasi simplii :

1. Fa un cont de PayPal PREMIER sau BUSINESS ( click aici ) !

2. Te loghezi in cont si atasezi un card VISA ELECTRON sau MASTERCARD (nu cel de salariu) ! (My Account - Profile - Add/Edit Card)

3. Iti va aparea in cont.. undeva la vedere - ca un fel de alerta - recomandarea de a iti verifica
cardul ! Fa aceasta verificare a cardului care presupune ca PayPal iti va lua 1,5 euro de pe card !

4. Mergi la banca si uita-te in extrasul de cont la tranzactia respectiva. Daca nu gasesti un cod
PayPal intreaba pe cineva de la banca. Chiar daca persoana de la banca nu stie despre ce vorbesti...
stii tu suficient de bine si daca se va uita acolo cu siguranta va gasi codul PayPal, aferent tranzactiei,
 de care ai nevoie.

5. Te intorci acasa, te loghezi in contul tau de PayPal si completezi
codul PayPal
astfel incat banii iti vor fi intorsi pe card iar tu vei avea cardul verificat !

PS : PayPal trebuie sa faca aceasta verificare a cardului pentru a se convinge mai intai ca este
cardul tau si apoi ca tranzactiile functioneaza si intr-un sens, si in altul (atat PayPal -> Card cat si Card -> PayPal).
« Ultima modificare: Ianuarie 21, 2011, 04:06:48 de către admin » Memorat

http://www.beamanager.biz/?u=root - Fii Propriul Tau Sef Incepand De Azi !!!
lucrue
Vizitator

Adresa de email
« Răspunde #1 : Iulie 30, 2010, 05:01:31 »

Cred ca ar fii foarte util sa mentionam ca daca iti introduci codul pentru verificare gresit de 3 ori, acel card nu va mai fii acceptat de PayPal.
     Deasemenea un card odata legat la un cont PayPal, nu va mai fii acceptat niciodata la nici un alt cont PayPal.
    Toate aceste constrangeri fac ca serviciul PayPal sa fie serios si de incredere.

Liana.
Memorat
adycryna
Vizitator

Adresa de email
« Răspunde #2 : August 02, 2010, 05:21:26 »

salutare.......cine ma poate ajuta?
nu mi se permite sa fac plata cu cardul............aveti idee de ce?
cardul este valabil,am fost si la banca crezand ca e o problema de acolo dar nu e.am mai facut multe plati prin paypal de pe acest card
de c enu mai merge acum?
Memorat
b3byko
Vizitator

Adresa de email
« Răspunde #3 : August 12, 2010, 06:03:17 »

In legatura cu acest subiect puteti gasi informatii complete despre creearea unui cont paypal (imagini si video) si informatii despre ce inseamna paypal in acest link:

( ADMIN : FARA RECLAMA )
Pe link-ul de mai sus puteti gasi si raspunsul la unele intrebari la care cautati raspuns !
« Ultima modificare: Ianuarie 04, 2011, 05:05:16 de către admin » Memorat
like_girls90
Vizitator

Adresa de email
« Răspunde #4 : Septembrie 14, 2010, 06:31:42 »

buna as vrea sa stiu ca daca am bagat de 3 ori codul diferit de la verificarea pe un cont paypal si sa blocat ....se mai poate face ceva ....va rog mult as vrea sa stiu .....astept maill sau un raspuns aici pe forum....va rog mult

Yahoo maill:like_girls90@yahoo.com
Memorat
lucrue
Vizitator

Adresa de email
« Răspunde #5 : Septembrie 15, 2010, 03:53:37 »

Daca ai introdus gresit codul de 3 ori, ti se blocheaza card-ul respectiv pentru PayPal si nu-l mai poti lega unui cont Paypal. Deci ca sa poti folosi serviciul Paypal in continuare, singura solutie e alt card.
Memorat
admin
Actioneaza !
Administrator
Junior

Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #6 : Septembrie 23, 2010, 11:31:39 »

Lucrue,
 Din cate cunosc - fara a fi sigur - cred ca daca introduci codul gresit de 3 ori , PayPal iti va solicita niste date suplimentare (ex. o factura de utilitati, copie dupa buletin) ca sa se asigure ca e totusi cardul tau. Deci tot ramane optiunea de a iti accepta cardul respectiv atat timp cat trimiti documentele solicitate.

O zi buna,
Florin Opran
Memorat

http://www.beamanager.biz/?u=root - Fii Propriul Tau Sef Incepand De Azi !!!
laurici5
Vizitator

Adresa de email
« Răspunde #7 : Octombrie 26, 2010, 08:12:11 »

buna.stie cineva,daca am cont bussines ,cumfac un cont premier,dar tot cu acelasi card/?este posibil?sau sa revin la cel initial?
Memorat
billcoper
Boboc
*

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #8 : August 11, 2011, 03:06:32 »

,franklin marshall
要饭的给龙王上供 穷人有个穷心 本文来自 成功励志网 www.17coolz.com

阴沟里的蚯蚓 成不了龙
本文来自 成功励志网 www.17coolz.com

蚊龙造反 翻江倒海 本文来自 成功励志网 www.17coolz.com

跳蚤充龙种 冒牌货 本文来自 成功励志网 www.17coolz.com
玩龙船的攀了个打花鼓的 穷对穷,Christian Louboutin;一对穷 内容来自 成功励志网

正月十五的龙灯 任人耍;由人玩耍 内容来自 成功励志网
赵子龙上阵 百战百胜,franklin & marshall;单枪匹马 内容来自 www.17coolz.com
青龙白虎下界 凶神恶煞(杀)
内容来自 成功励志网
蚊龙翻大海 四方遭灾;百姓遭难 本文来自 成功励志网 www.17coolz.com
叶公好龙 口是心非 内容来自 成功励志网

水龙头不关 自流
佘太君的龙头拐杖 有钱也买不到 内容来自 成功励志网
月亮坝摆龙门阵 明说明讲;明说 内容来自 成功励志网
自来水坏了龙头 放任自流,louboutin pas cher;任其自流 本文来自 成功励志网 www.17coolz.com
赵匡胤穿龙袍 改朝换代

戏台上跑龙套 走过场;摇旗呐喊
内容来自 成功励志网

消防龙头打不开 干着急

土地爷管龙王 以上压下
内容来自 成功励志网

唐僧的龙马 腾云驾雾 内容来自 www.17coolz.com
泥鳅跳龙门 痴心妄想,franklin & marshall;妄想 内容来自 www.17coolz.com

天生的黄鳝 成不了龙 本文来自 成功励志网 www.17coolz.com

三月龙舟逆水去 力争上游,franklin and marshall;个个出力 内容来自 成功励志网

水推龙王走 自顾不暇,chaussure louboutin pas cher;自己顾不了自己
内容来自 www.17coolz.com
未草里头藏龙身 农家出英才

狮子龙灯一起舞 热闹非凡;好热闹,Cheap Polo Ralph Lauren;张牙舞爪
  相关的主题文章:

The sea is blue. Mom always touch my head

Avanti joke Daquan

lingering happy childhood.

"We are not seeing any specific new type of weapons on the battle field," Brigadier General Carsten Jacobson responded to a query at a press conference here.
He made the remarks two days after the crash of NATO's CH-47 Chinook helicopter in eastern Afghanistan's Wardak province on Saturday that left 38 people dead including 30 soldiers of the U.S. Special Force, one local interpreter and seven Afghan commandos.
The deadly air incident for which Taliban claimed of responsibility has suggested that the outfit might have received anti-aircraft gun to target NATO's planes in Afghanistan.
"We are still investigating this incident so we have no picture of what was the cause for the incident," he said.
According to local media, at least 17 NATO and Afghan army helicopters have crashed or made emergency landing since the beginning of this year in Afghanistan.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.204 secunde cu 25 cereri.